Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Δίχωρη γκαρσονιέρα πρώτου ορόφου

Στον πρώτο όροφο του κτιρίου, βρίσκεται η δίχωρη γκαρσονιέρα που βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Η κρεββατοκάμαρα διαθέτει τρία κρεβάτια (ένα διπλό κι ένα μονό) και δίφυλη ντουλάπα με δύο συρτάρια.
Επίσης έχει τηλεόραση κι air condition.
Το δωμάτιο αυτό μπορεί να απομονωθεί από τα υπόλοιπα, αφού διαθέτει πόρτα που κλείνει κι επιτρέπει έτσι σε κάποιους από τους ενοίκους να κοιμούνται, ενώ κάποιος άλλος μπορεί π.χ. να μαγειρεύει.

Στο μπάνιο, έχει ντουζιέρα κι άφθονο ζεστό νερό.

Στο δωμάτιο της κουζίνας, έχει ψυγειάκι, συσκευή με δύο ηλεκτρικά μάτια κι απορροφητήρα. Έχει ικανοποιητικό αριθμό ντουλαπιών, για να αποθηκεύσετε τρόφιμα, νερά αναψυκτικά κλπ.
Επίσης διαθέτει κατσαρόλα, τηγάνι, μπρίκι και λοιπά σκεύη για να παρασκευάσετε ένα πλήρες πρωινό ή να μαγειρέψετε. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με πιάτα, ποτήρια, φλιτζάνια και μαχαιροπίρουνα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των τριών ατόμων που φιλοξενούνται.
Όλη η γκαρσονιέρα έχει ξύλινο, παραδοσιακό ταβάνι.

Διαθέτει δύο μπαλκόνια.
Το ένα είναι το μπαλκόνι της κρεββατοκάμαρας, κι έχει θέα στο βουνό.Ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι, στα δεξιά, βρίσκεται μια πέργκολα με κλιματαριά και στα αριστερά μια πέργκολα με γλισίνια.

Το πίσω μπαλκόνι, είναι το μπαλκόνι της κουζίνας, κι έχει θέα προς τη θάλασσα από τη μεριά της Αιτωλοακαρνανίας, στον κόλπο της Λυγιάς(η οποία τώρα με τη βλάστηση φαίνεται πολύ λίγο, αλλά απέχει μόνον 300 μέτρα από το σπίτι)


Σημείωση: Όλες οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές, και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε! Σας ευχαριστώ που περάσατε!